Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ninos

Κατασκευές από ανακυκλώσιμα ξύλα βαμμένα με ακρυλικά χρώματα. Έχουν προορισμό τους τείχους παιδικών δωματίων και όχι μόνο.


















11 σχόλια:

  1. Η ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑ ΑΥΤΗ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ -ΠΟΛΥ ΌΜΟΡΦΑ ΌΛΑ ΑΛΛΆ Ο ΧΑΡΤΑΕΤΌΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΙΜΩΛΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα υπέροχα, αλλα η κρεμάστρα το κάτι άλλο
    καλο σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ομορφα ολα ...με κρυμμενη μια παιδικη αθωοτητα..χαιρομαι και ηρεμω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι ιδιαιτερα !!!!!μ αρεσουν πολυυυυ ολα.Συμφωνω με την μαργαριτα......κρυβουν μια παιδικοτητα που τα κανει ιδιαιτερα και πολυυυυ ομορφα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν από την αρχή είχα φανεί νομίζω ότι είμαι φαν... αλλά είχα μία απορία σχετικά με το όνομα! Για μέρες έσπαγα το κεφάλι μου από που το ξέρω.... Μέχρι που σήμερα θυμήθηκα... "Εδώ Λιλιπούπολη"!!! Σωστά; Αυτό με κάνει εννοείται ακόμα μεγαλύτερη φαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμορφα όλα. η αγάπη σου γι'αυτό που κάνεις βγαίνει μέσα απο τις κατασκευές σου. μου ΄λαρεσε πολλύ ο χαρταετός σου. θα ήθελα λίγες λεπτομέριες για την κατασκευή του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας.

    λΕλένη και συ από ιδέες δεν πας πίσω! Το όνομα όντως είναι απο την Λιλιπούπολη. Νομίζω πως όταν ακούς αυτό το δίσκο, το μυαλό σου φτιάχνει εικόνες. Άρα, μόνο έξω δεν έπεσες!

    Ματίνα, ο χαρταετός είναι απο ξύλο, τον οποίο τον κόβεις στις διαστάσεις που θες. Προσωπικά, προτιμώ να μην είναι τελείως ευθεία τα κοψίματα, γιατί αυτό του δίνει μια άλλη ομορφιά (γενικά δεν μου αρέσουν οι ευθείες, με αγχώνουν). Είναι βαμμένος με ακρυλικό χρώμα στη βάση του και απο πάνω περασμένος με κερί. Τέλος ξαναβάφεται πάλι με ακρυλικό και όταν στεγνώσει τρίβεται ελαφρώς με 120άρι γυαλόχαρτο. Επειδή το κόψιμο γίνεται με σέγα και είναι λίγο επικίνδυνο για ατυχήματα, μπορείς να το κάνεις με πυλό. Αν χρειαστείς επιπλέον πληροφορίες, θα χαρώ να σου απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ...ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανέμορφα!Λάτρεψα τα δύο τελευταία,το ποντίκι ακι το χαρταετό!!!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή